Mijn weekoverzicht #12

 

34962705_10216317680765130_400198949492752384_n
Zoals elke maandag heb ik weer een overzichtje van hoe de afgelopen week er voor mij uitzag. Enjoy 🙂

Maandag (4/06/2018)

Maandag was zeg maar niet mijn dag. Heb niet zo heel veel gedaan gekregen. Dus laten we deze dag maar overslaan.

Dinsdag (5/06/2018)

Dinsdag was dan weer een heel erg toffe dag. Ik ging namelijk een dagje naar zee en ik kan je verzekeren dat dat heel erg goed heeft gedaan. Het geeft me altijd zo’n rustgevend gevoel om daar te zijn en naar de golven te kijken. Anyway ondertussen heb ik daar ook al wat eetplekjes ontdekt dus ik hoop dat ik snel weer eens kan gaan. Het was echt een hele fijne dag.

Woensdag (6/06/2018)

Woensdag heb ik weer wat kunnen schrijven, dat is ook altijd fijn natuurlijk 🙂 Ook is pepe even op bezoek gekomen en in de namiddag ben ik dan gaan zwemmen. Ik kan jullie vertellen dat dat ook eens hoog tijd was. Als ik heb gezwommen voel ik me daarna ook altijd direct beter.

Donderdag (7/06/2018)

Donderdag ben ik dan weer gaan werken.

Vrijdag (8/06/2017)

In de late voormiddag heb ik gewerkt aan de flyer voor mijn nieuwe boek die op komst is dus dat was heel leuk om te doen. In de namiddag ben ik dan even mijn metekindje gaan bezoeken want donderdag was ze namelijk 5 geworden. Een leuk cadeautje om te geven, een lekker stukje taart gegeten en een blij metekindje. Wat moet een mens nog meer hebben?

Zaterdag en Zondag (9-10/06/2018)

Dit weekend ben ik het hele weekend gaan werken dus ik heb niet echt spannende weekplannen om met jullie te delen :p

Zo dit is hoe mijn week eruitzag, ik moet zeggen het was weer een hele leuk week. Hopelijk de komende week meer van dat.

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s