Schrijfupdate!

34091895_10216238312940984_291252289371373568_n

Zoals jullie weten was ik de laatste tijd met een gedichtenbundel bezig. Ik kan jullie nu ook met trots zeggen dat op nog een paar technische dingen na zowat alles al in kannen en kruiken is. Ik heb zelfs een officiële datum dat hij uitkomt en dat is*tromgeroffel*

29 JUNI !!

Jup, dat is dé datum waarop mijn tweede boek zal uitkomen en ik kan jullie wel vertellen dat ik haast niet kan wachten totdat ik mijn tweede boek eindelijk in handen zal hebben en aan mijn collectie zal kunnen toevoegen.

Ik wil nog niet te veel verklappen maar ik kan alvast zeggen dat het in zes delen is verdeeld en ik de 4 elementen heb gebruikt als inspiratie. De titel zal zijn ‘reis naar het einde van het begin’ en laat ik jullie meteen verlichten: de titel zal je snappen als het leest 😉

Om mijn gedichtenbundel wat meer karakter gegeven. Heb ik deze keer ook met een illustratrice samengewerkt en ik moet zeggen: ze heeft heel mooi werk geleverd. De samenbundeling van haar tekeningen en mijn gedichten zal echt een mooie combinatie opleveren, daar ben ik van overtuigd. Er moet nog een beetje aangewerkt worden maar hierboven krijgen jullie alvast een sneak peak van hoe de tekeningen zullen gaan uitzien.

Hopelijk kan ik jullie snel nog meer vertellen.

Ik kan haast niet wachten!

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s