Mijn weekoverzicht #11

Maandag (28/05/2018)

Maandag was eigenlijk een echte zwemdag. In de voormiddag ging ik aan het schrijven en in de namiddag ben ik gaan zwemmen en laat ik nu op de terugweg toevallig een uitnodiging van een vriendin gekregen of ik zin had om die avond mee te gaan zwemmen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. En ik moet zeggen, het zwemmen ’s avonds was echt superleuk! Moeten we vaker doen!

Dinsdag (29/05/2018)

Dinsdag was dan weer een echte schrijfdag. Al ging ik tussendoor ook even naar de bibliotheek om alvast mijn voorraad boeken voor de zomer klaar te hebben liggen 😉

Woensdag (30/05/2018)

Woensdag = werkdag

Donderdag (31/05/2018)

Donderdag was ook een echte schrijfdag en ’s avonds had ik weer een toneelrepetitie. Dat blijft zo leuk om te doen! Een echte geslaagde dag dus 🙂

Vrijdag (1/06/2018)

Vrijdag= werkdag

Zaterdag (2/06/2017)

Zaterdag = werkdag

Zondag (3/06/2017)

Deze zondag had ik echt een zalige zondag in typische zondag’s stijl. En ik heb er van genoten: beetje gelezen, beetje in de zon gelegen, ijsje gaan eten in hoeve ‘ Alckeveld, avondwandelingetje gemaakt… Kortom een perfecte zomerse zondag.

Deze week vond ik heel fijn en hopelijk de komende week meer van dat. Dan zijn we er weer met meer weer 😉

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s