Even tussendoor #6

Zoals jullie wellicht al hebben gezien heb ik weer al eens het thema van mijn blog aangepast. Ik blijf maar zoeken naar dat perfecte thema en tot die tijd zullen jullie wat geduld moeten hebben en het van tijd tot tijd eens zien veranderen. Nu ben ik er al best blij mee maar er moet enkel nog gewerkt worden aan de header… Dus tot die tijd blijft het maar even zo.

Maar goed nu ander eens. Ik heb een job! De eerste echte in mijn leven. Hier op de blog zelf ga ik er niet over uitweiden. Ik wil wel zeggen dat ik hiermee hoop wat geld te sparen om mij weer in cours te zetten mijn dromen na te jagen en dat ik ervoor heb gezorgd dat er nog genoeg tijd overblijft om mij met mijn boeken en mijn blog bezig te houden.

Heel binnenkort zouden jullie normaal meer moeten weten over de dichtbundel waar ik aan bezig ben. Maar voordat ik dat doe wil ik jullie toch ook even laten weten dat ik bezig ben met boek nummer drie en al een goed eind ook!
Hierbij had ik jullie graag nog een kleine passage gegeven.
Geniet ervan !

Ze kwam het water uit en droogde zich af met haar handdoek zodat ze weer haar normale zelf zou worden. Eens dat gebeurd was stond ze en klopte ze het zand van haar kleren. Ze wilde net het afgelegen strandje waar ze zich eerder had geïnstalleerd willen verlaten toen ze plots mensen in de verte zag lopen. Dat was maar net weer goed gegaan dacht jane licht in paniek. Ze wilde zich achter de rotsen die het kleine strandje met het grote toeristische afscheidde verstoppen toen ze zag wie de mensen waren. Het was Rita en …., de man die hun in Australië een rondleiding had gegeven in het reef aquarium. Blijkbaar was hij naar Kopenhagen afgereisd. Waarschijnlijk kon hij Rita niet missen. Ze had wel gemerkt hoe hij met haar aan het flirten was tijdens de rondleiding enkele weken geleden. Maar dat was niet de grootste verassing. Rita, zo merkte ze op, dat er anders uit dan anders. Haar haar lag in natte slierten om haar gezicht – ze was duidelijk zo even ook net aan het zwemmen geweest- ze droog roze matte sandalen met een redelijke hak, afgewassen skinyy jeans een beige topje en een witte bloes met bloemen motief. Normaal knopte ze haar haar bloezen altijd toe tot aan haar kin maar nu -Waarschijnlijk door de onverwachte warmte die dag- had ze die open gelaten en hing losjes om haar lijf. Wat maakte dat de wind ermee speelde. Het was echter niet enkel haar kleding, ook zijzelf leek anders. De blik in haar grijze ogen leek levendiger dan anders en het gesprek was duidelijk luchtig want ze was de hele tijd van oor tot oor aan het glimlachen. Het maakte haar jonger. Alsof de gesprekspartner haar even al haar zorgen deed vergeten. Zo sereen had ze Rita nog nooit gezien. Het was een look die haar wel stond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s