Mijn weekoverzicht #9

Het is alweer even geleden maar deze keer geef ik jullie weer met veel een plezier een kijkje op hoe de afgelopen week er voor mij uitzag:

Maandag (07/05/2018)

Maandag had ik in de voormiddag een belangrijke afspraak. Daarna ben ik gaan zwemmen en in de avond heb nog een bezoekje gebracht aan mijn beste vriendin. We hebben op haar kot quiche gemaakt en samen met haar kotgenootje op het terras opgegeten = een geweldig einde van de dag.

Dinsdag (08/05/2018)

Op dinsdag had ik in de voormiddag weer een belangrijke afspraak. In de namiddag heb ik verder gewerkt aan mijn nieuwste manuscript. In de late namiddag ben ik dan uiteindelijk nog naar Gent waar ik met een vriendin heb gepicknickt in het park vlak voor de schapenstal in het centrum. Kortom ook dinsdag had ik weer een hele mooie afsluiter van de dag.

Woensdag (09/05/2018)

Woensdag was een echte schrijfdag waar ik ook heel blij mee was 🙂

Donderdag (10/05/2018)

Donderdag was het een feestdag en dus zijn mijn buurmeisje en ik gaan zwemmen. Superleuk 🙂

Vrijdag (11/05/2018)

Vrijdag had ik weer een belangrijke afspraak en heb ik er weer een echte schrijfdag van gemaakt. Tussendoor heb ik ook bij de juwelier een tweede paar gaatjes in mijn oren laten schieten. Ik wilde dit al een hele tijd dus ik ben er heel blij. Nu heb ik een excuus om altijd twee paar oorbellen te kopen 😉

Zaterdag (12/05/2018)

Op zaterdag ben ik bij mijn meme en oma op bezoek geweest voor moederdag en ’s avonds zijn we dan ook nog met het gezin gaan eten voor moederdag.

Zondag (13/05/2018)

Zondag was de verjaardag van een goede vriendin van mij en was dus ook een heel gezellige dag. We gingen naar Gent waar we iets aten op het foodtruckfestival en daarna zijn we naar de film ‘I feel pretty’ met Amy Schumer geweest (wat trouwens echt een geweldige film was) en nog iets gaan drinken. Een mooie afsluiter van een mooie week zou ik zo zeggen.

Dat was dus mijn week, volgende week zijn we er weer met meer 😉

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s