Even tussendoor #5 + schrijfupdate

Ik ben weer terug van weggeweest en daarom wil ik jullie even op de hoogte houden van de stand van zaken.

Om te beginnen zal er komende maandag nog geen weekoverzicht online staan maar na volgende week begin ik er weer met volle moed aan ! Het wordt dus nog even wachten maar langzaam zal er wel een goed ritme komen op mijn blog. Daarom heb ik dus besloten dat vanaf nu er altijd een blogpost online zal komen om 17 uur op donderdag en maandag.

Er is ook meer nieuws op het schrijversfront. Ik geloof dat ik jullie al heb laten weten dat mijn gedichtenbundel ook zal uitgegeven worden door uitgeverij Boekscout. Nu hadden ze aangeraden er enkele illustraties bij te doen. Ik heb momenteel daarvoor iemand aangesproken en wacht nu nog op meer informatie van die persoon. Want pas als de tekeningen af zijn kan de molen wat betreft het uitgeven van een boek gaan draaien. Wat ik bij deze wel al aan jullie wil vragen is dat voor wie geïnteresseerd is nu hier in de comments zijn e-mailadres kan achterlaten en als eerste op de hoogte zal kunnen blijven van al het nieuws rond mijn boek.

Verder ben ik natuurlijk ook nog met een nieuw verhaal bezig en ik kan jullie wel verklappen dat ik daar nu bordevol inspiratie voor heb gekregen. Ik kan al niet wachten weer verder te schrijven !

Zo nu zijn jullie geloof ik weer een beetje mee. Ik spreek jullie snel weer 😉

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s