Mijn dromenlijst

Ik denk dat een mens altijd aan zichzelf moet blijven werken en in die filosofie wil ik graag jullie mijn dromenlijst laten zien met wensen die zelf voor mij heb in de nabije toekomst en ik zal jullie ook meenemen op het pad  om juist die dingen te verkrijgen. Enjoy!

Gezondheid
De afgelopen paar maanden is mijn gezondheid heel veel verbeterd dankzij de juiste medicatie en een suikervrij dieet maar de oude ben ik  echter nog niet. Mijn eerste puntje op mijn dromenlijst is dus:

  • weer helemaal de oude worden

Professioneel
Op professioneel gebied is het makkelijk namelijk:

  • en job hebben

En zoals jullie ook wel al weten ben ik nu bezig met mijn dichtenbundel uit te geven dus nog op mijn lijst staat:

  • een dichtenbundel uitgeven

 

Privé
In privé opzicht heb ik nog vele dromen maar degene die momenteel op nummer 1 staat is:

  • rijbewijs halen.

 

Zo dat is voor het moment mijn dromenlijst of doelenlijst, hoe je het wil noemen. Deze staan nu momenteel bovenaan op de lijst en wil echt concreet mee gaan werken. En zoals beloofd hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen. Die volgen hopelijk snel 😉

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s