Mijn dromenlijst: mijn droomdag

Zoals jullie binnenkort nog wel op mijn blog zullen lezen ga ik met iets totaal nieuws beginnen genaamd ‘mijn dromenlijst’. Dat zal een lijst zijn met korte doelen die ik in de nabije toekomst graag zou willen behalen. Dat ligt echter nog heel ver van waar ik uiteindelijk naartoe wil. Tijdens een cursus kreeg ik ooit als opdracht mijn droomdag op te schrijven, precies alsof ik die al echt beleef en het leek me leuk die met jullie te delen. Ik stel jullie dus voor een dag in het droomleven van Eline:

Ik word wakker in mijn grote, lichte huis aan de Gold Coast van Australië. Ik word gewekt door de kussen van mijn man die naast me licht. ‘Goedemorgen lieverd’ zegt hij. Met een brede glimlach sta ik op: ik voel me goed, gezond en energiek. Mijn burn-out heb ik inmiddels al een paar jaar achter me gelaten. Ik zie er ook helemaal anders uit nu. Ik ben 15 kilo lichter en zonder bril want ik draag lenzen nu en ik heb rood-bruin haar. Ik doe de gordijnen open en kijk recht uit op het mooie strand van de ‘Gold Coast’. Terwijl ik sta te genieten komt mijn pluizige witte kat ‘Poseidon’ me kopjes geven. Na Poseidon geaaid te hebben ga ik douchen in onze grote regendouche, ik laat het warme water over me heen stromen en geniet intens van de douche – mede dankzij mijn fijne douchegel van lush-. Na de douche trek ik mijn favoriete kleren aan: een skinny jeans en een luchtige bloes, het zilveren dolfijnenkettinkje die ik altijd draag maakt de outfit compleet. Wanneer ik de keuken inkom heeft mijn man heerlijke speltpannenkoekjes voor me gemaakt en een fruitsmoothie. Na het ontbijt geef ik hem een snelle kus en ga ervandoor, op weg naar mijn werk. Ik werk als freelance scriptschrijver. Momenteel heb ik een bijzonder leuke scriptopdracht: schrijven aan de nieuwste ‘Mako Mermaids’ film met Jonathan M Shiff en zijn team. Ze zijn heel blij met me en ik mag in de toekomst met hen blijven werken. Ze vinden het zelfs zo fijn werken met mij dat ik een rol heb gekregen in de film. Ik speel de nicht van Kerith Atkinsons personage ‘Rita’. Mijn man speelt ook mee als mijn ‘love-interest’ en komt later naar de set. Terwijl ik naar de set stap – over het strand natuurlijk- den ik terug aan mijn leven een paar jaar geleden en hoe snel alles in de goede richting is veranderd. Na die online burn-out doorbraak cursus is mijn lever e heel anders gaan uitzien. Zodra ik beter was haalde ik mijn rijbewijs en volgde ik scriptschrijflessen -waar ik mijn man heb leren kennen-. Daarna trouwden we en gingen we op wereldreis. Uiteindelijk besloten we in Australië te settlen en daar op het strand nog eens te hertrouwen. Ik word uit mijn gedachten gehaald want ik heb inmiddels de set bereikt en wordt begroet door mijn grote idool ‘Kerith Atkinson’ met wie ik nu heel goed bevriend ben. Van haar krijg ik eerst nog wat acteerlessen voor we met het filmen beginnen. Het filmen zelf is zo leuk! Ik heb ervoor moeten leren zwemmen als een meermin en mag tijdens het filmen een echte zeemeerminnenstaart dragen. Het is ook zo leuk met mijn idolen (Isabel Durant, , Gemma Forsyth, Brooke-Nicole Lee, Amy Ruffle en Allie Bertram) te werken. Ook het samenwerken en brainstormen met de andere scriptschrijvers is fantastisch. We hebben samen een gezellige lunch met zijn allen: Kerith, Amy, Brooke, Gemma, Isabel, Allie en ik. Daarna moeten we weer aan het werk maar dat vinden we niet erg. Nu is mijn man ook op de set. Zowel om te acteren als het ‘duikgedeelte’ te helpen verzorgen. Het is zo leuk om met mijn geliefde te acteren. Na de lange maar enorm leuke dag halen we met z’n allen iets te eten halen bij de plaatselijke chinees en gaan picknicken op het strand. Het weer is nog steeds heel mooi, dankzij het warme australische klimaat. Het is heel gezellig we praten en kijken hoe de zon ondergaat. Ik en mijn man Harry nemen afscheid van de groep en wandelen hand in hand over het strand terug naar huis. Thuis neem ik een lang, rustgevend bad – met lush bathbombs uiteraard- waar ik zo van hou. Waarna ik mijn pyjama aandoen -een blauw zijden kort pyjama broekjes en topje met bijpassen blauwe kamerjas- en een kop thee zet. Samen kletsen we nog wat we nog wat in onze tweede living – die een exacte replica is van de set van de grot van Rita’ voor we uiteindelijk gaan slapen en er einde aan deze bijzondere en geweldige dag komt. Het was weer een fijne dag ❤

Zo dit was de beschrijving van mijn droomdag, hoe ziet die van jullie er uit?

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s