Even tussendoor #4

Dit blogberichtje typ ik even om verschillende dingen mee te delen. Allereerst wil ik vertellen dat ik er eventjes tussen uitga. Ja, dat klopt, de komende paar weken zullen jullie weekoverzicht van mij kunnen lezen. Het is zelfs zo dat wanneer jullie dit lezen de break al begonnen is. Maar niet getreurd. Jullie zien dat ik nog steeds voor een blogbericht heb gezorgd en daar kunnen jullie de komende week wel nog meer van verwachten. Ze zullen iets anders zijn dan normaal maar ik denk dat jullie dat wel niet zo erg zullen vinden 😉

En zo gezegd heb ik nog een kleine verassing, mochten jullie toch nog wat meer van mij willen lezen: ik ben momenteel ook met een verhaal bezig op de site ‘Wattpad’ in het Engels weliswaar. De link vind je hier:https://www.wattpad.com/myworks/143301454-turning-tides

En bijhorende waarschuwing: let nog niet te veel op de spelfouten als je het verhaal leest want ik ga pas als het verhaal helemaal af de fouten eruit halen.

En nog meer nieuws: ons huis is volop aan het veranderen. We hebben beneden alles opnieuw geschilderd etc kortom mijn ouderlijk huis zal er helemaal anders komen uit te zien. En daarom heb ik ook het nodige aan mijn kamer gedaan, want die was ook wel een beetje aan verandering toe. Vandaar natuurlijk dat ik een paar weken geleden dinsdag met mijn beste vriendin naar Ikea ben gegaan. Dus daar ben ik zelf natuurlijk ook heel blij mee. En ik typ op dit eigenste moment vanuit onze nieuwe zetel. Superleuk! En wat nog leuker is: ik sinds vorige week, eindelijk mijn lezen! Die wou ik al heel erg lang en ik ben er heel erg blij mee. Toch wat makkelijker dan een bril!

Ik wil bij deze jullie nog een fijne avond en alvast veel leesplezier wensen.

xoxo

Eline

Ps. Vanaf nu zullen op donderdag om 17 uur en maandag om 17 uur de blogposten altijd online komen.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s