Mijn weekoverzicht #8

Afgelopen week was iets rustiger maar daarom zeker niet minder leuk!

Om te beginnen moet ik zeggen dat deze week vooral bestond uit verschillende taken die nog moesten gebeuren dus… hier gaan we:

Maandag (9/04)

Maandag ben ik bij mijn metekindje een laat paascadeautje komen brengen. Ze was er superblij en dat maakte mij dat weer enorm blij πŸ™‚ Daarna ben ik nog met mijn tante de winkels even binnen geweest. ‘

Dinsdag (10/04)

Dinsdag moest ik weer even de stad in want ik wilde al heel lang lenzen en besloot dat dinsdag de dag was om die te gaan halen. Overigens is alles nog steeds goed met de lenzen. Ik heb er geen last van en krijg ze tamelijk makkelijk in en uit. En eerlijk gezegd voel ik me ook meer mezelf wanneer ik mijn bril niet opzet dus dat is absoluut een leuk extra voordeel. Yay voor lenzen ! πŸ˜‰

Woensdag (11/04)

Woensdag ging ik wederom de stad in om nog een paar boodschappen te doen.Β  En ’s avonds moest ik met ons hondje Woofy naar de dierenarts voor de jaarlijkse controle. Gelukkig was alles in orde πŸ™‚

Donderdag (12/04)

Donderdag ben ik gaan zwemmen want daar had ik eerder in de week nog geen kans voor gekregen….

Vrijdag (13/04)

Op vrijdag de dertiende leek het me een goed idee om nog een paar laatste dingen aan mijn kamer op punt te stellen en nu kan ik eindelijk met trots mededelen dat mijn kamer nu eindelijk weer fantsoenlijk is en alles staat zoals ik het wil.

Zaterdag (14/04)

Zaterdag had al vroeg in de voormiddag een belangrijke afspraak. In de namiddag zijn we nog even bij mijn oma en opa op de koffie geweest en dan ’s avonds was er een familiefeest.

Zondag (15/04)

Zondag was een echte zondag. En hebben we eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Ik heb geschreven, gewandeld… Dat was ook wel heel fijn.

Deze week moesten dus duidelijk redelijk wat boodschappen gedaan worden en die zijn nu eindelijk afgerond. Dus daar ben ik heel blij mee. Hopelijk hadden jullie ook allemaal een goede week. Tot de volgende !

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s