Mijn weekoverzicht #7

30441712_10215856092345708_1514287945379479552_n

Onder het motto ‘beter laat dan nooit’  geef ik bij deze jullie toch graag een inkijkje in mijn leven van de afgelopen week.

Maandag (2/04/2018)

Maandag, op tweede paasdag hadden we in de voormiddag een familiebrunch. Daarna ben ik nog mee gegaan naar mijn nichtje Barbara haar huis waar we hebben bijgepraat. Echt een supergezellige dag!

Dindsdag (3/04/2018)

Dinsdag was minstens even leuk. Ik had namelijk nog wat decoratiespulletjes nodig en dus zijn en ik en mijn bestie Hilde naar de Ikea in Gent gegaan. Het was echt heel erg lang geleden dat ik daar was en het is altijd een fijn weerzien. Heb echt weer eens mijn hartje kunnen ophalen. En dat we daar zo lang bleven dat we uiteindelijjk ook gegeten hebben zegt genoeg. Het was dus een heel geslaagde dag 🙂

Woensdag (04/04/2018)

Woensdag bracht ik een bezoekje bij mijn meme en pepe, verder woensdag niets bijzonders gedaan (op schrijven na dan natuurlijk 😉 )

Donderdag (05/04/2018)

Donderdag begon met een heel wat minder leuke afspraak maar uiteindelijk werd het ook nog een hele fijne dag. In de namiddag werd ik namelijk geïnterviewd door twee meisjes voor een schoolopdracht en dat was heel leuk om te doen. Het hielp natuurlijk ook wel dat de sfeer daar heel gezellig was en het echt twee toffe meiden waren.

Vrijdag (06/04/2018)

Vrijdag  was een beetje een ontspandag en ben ik gaan zwemmen 🙂

Zaterdag (07/04/2018)

Zaterdag had ik een belangrijke afspraak maar voor ik daarnaartoe ging ben ik ook nog even gestopt bij mij meme en pepe om hun alvast een gelukkige verjaardag te wensen voor op 9 en 10 April en hun hun cadeautjes alvast te geven omdat ik er niet zou kunnen bijzijn op hun etentje op zondag.

Zondag (08/04/2018)

En dat komt omdat ik zondag naar FACTS ging ! En het was zo’n een fantastische dag ! Ik had dan ook al heel lang uitgekeken naar deze dag omdat ik dan eindelijk één van mijn favoriete actrices , namelijk Cobie Smulders, zou ontmoeten. En dat was zeker het geval 🙂 Eerst en vooral had ik kaartjes voor op de foto met haar te gaan. Dat was echter al fantastisch maar daarna heb ik ook nog eens staan wachten in de rij om diezelfde foto door haar te laten handtekenen. Waarbij ik ook nog wat met haar heb gepraat en we nog enkele selfies hebben gemaakt. Het was echt een droom die uitkwam en een dag om nooit meer te vergeten !

Kortom, ik had echt een zalige week. Hopelijk deze week meer van dat.

 

xoxo

Eline

2 gedachten over “Mijn weekoverzicht #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s