Mijn weekoverzicht #6

De afgelopen week was vooral heel leuk. Hier een overzichtje:

Maandag (26/03)

Maandag was een echt schrijfdagje.

Dinsdag (27/03)

Dinsdag was wederom een schrijfdag.

Woensdag (28/03)

Woensdag ben ik naar Deinze gegaan. Mijn boek zal daar vanaf nu beschikbaar zijn voor het uitlenen in de bibliotheek van Deinze. Ook ging ik naar het museum MUDEL, wat ook heel interessant en leuk was. Heel veel mooie schilderijen van plaatselijke talenten mogen aanschouwen.

Donderdag (29/03)

Donderdag was wederom een echte schrijfdag.

Vrijdag (30/03)

Vrijdag had ik een belangrijke afspraak.

Zaterdag (31/03)

Dit weekend probeerde ik een echte lenteschoonmaak in mijn kamer te houden. Ik ben dus het grootste deel van de dag bezig geweest met spullen te sorteren in mijn kamer. Al brachten mijn oma en opa ons ook een bezoekje en ging ik ’s avonds iets gaan drinken.

Zondag (01/04)

Op Pasen zelf ben ik ook vooral bezig geweest met het sorteren van mijn spullen. Maar het feit dat mijn beste vriendin ook is langsgekomen en dat ik daarna nog even bij haar ging gaan eten maakte het toch nog een hele fijne dag.

Ik keek met veel plezier op deze week terug. Ik heb me erg geamuseerd, op naar weer een fijne week 🙂

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s