Vrolijk Pasen ! + schrijfupdate !!!

Gerelateerde afbeelding

 

Om te beginnen wil ik jullie graag allemaal een vrolijk Pasen wensen en ik hoop dat jullie een mooi voor de boeg de hebben. En om het Paaswekend alvasst goed in te zetten heb ik een grote verassing voor jullie.

Net als ikzelf dachten jullie waarschijnlijk ook dat mijn volgende boek wel nog eventjes op zich zou laten wachten en dat het weer een YA of een roman zou zijn. Geloof me dat dacht ikzelf ook maar er iets onverwachts tussengekomen…

Wat ik jullie niet -en eigenlijk niemand- heb verteld is dat ik in 2017 doorheen het jaar veel gedichtjes heb geschreven. Het begon als een grap toen ik me eens verveelde maar de inspiratie was en ik schreef het ene gedicht naar het andere en naarmate het jaar vorderde bleef ik er maar bijschrijven, ook al vond ik ze zelf niet zo goed en zelfs niet echt de naam ‘gedicht’ waardig.

Dat was tot ik vorige week besefte dat ik wel heel veel losse gedichten had en dat het misschien tijd werd ze eens bij elkaar te verzamelen. Ik ‘bundelde’ samen in een document op word, deelde de gedichten in… En toen het af was dacht: misschien kan hier toch iets uit voortkomen dus ik mailde mijn bundel naar boekscout en… *tromgeroffel* ze hebben me laten weten dat ze ook mijn dichtbundel willen uitgeven. Zo ik heb het gezegd. De komende tijd zal mijn schrijven dus vooral op dat gericht zijn maar geen nood ik blijf verder werken aan mijn nieuwe verhaal.

Zelf ben ik natuurlijk heel erg blij en enthousiast. Ik kan het nog niet geloven dat ik een boek heb uitgebracht, laat staan binnenkort twee! Dat ik opnieuw een contract kan ik echt gewoon nog niet geloven. Ik kan niet wachten om meer details en dan uiteindelijk het nieuwe boek met jullie te delen!

Fijn Paasweekend gewenst allemaal, maak er een gedenkwaardige van en wees dankbaar voor wat je allemaal hebt dit jaar.

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s