Mijn weekoverzicht #5

Ietsje later dan anders maar hier is ‘ie, mijn overzicht van de afgelopen week:

Zondag (18/03)

Zondag was gewoon… tja een typische zondag 😉

Maandag (19/03)

Maandag had ik een belangrijke doktersafspraak. Ik hoop van harte dat ze me kunnen verder helpen…

Dinsdag (20/03)

Dinsdag moest ik mijn boek gaan brengen naar de bibliotheek in Merelbeke en had besloten dat dan maar meteen te combineren met een uurtje zwemmen en zo gezegd zo gedaan 🙂

Woensdag (21/03)

Woensdag was een echt schrijfdagje. Ik had heel veel inspiratie en  heb veel geschreven. Ik heb wat kunnen doorwerken en dat was echt heel fijn. Ik kan al niet wachten tot mijn tweede boek wat meer vorm begint te krijgen.

Donderdag (22/03)

Donderdag had ik een belangrijke afspraak waar ik helaas niets meer over kan vertellen.

Vrijdag (23/03)

Vrijdag was een superdag want op het onverwachts hebben mijn beste vriendin en ik nog eens kunnen af spreken. Het was heel gezellig en gewoon pure nostalgie.

Zaterdag (24/03)

Zaterdag was ook een heel fijne dag. Rond een uur of elf was ik thuisgekomen (ben ook blijven slapen bij men bestie) en een paar uur later stonden mijn nichten hier opeens en mijn meme en pepe en was het hier zowaar een familiefeest. Koffie. Taart. Goed gezelschap. Wat moet een mens nog meer hebben…

Dit was zo’n beetje afgelopen week in een notendop. Volgende week zijn we er weer, met meer weer 😉

Ps. Voor degenen die het nog niet gezien hebben: er is ook nog een pagina aan mijn blog toegevoegd. Op die pagina ga ik mijn foto’s plaatsen want naast schrijven hou ik ook van fotografie. Ben benieuwd wat jullie van foto’s vinden

 

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s