Mijn weekoverzicht #4

Zoals gezegd heb ik deze week wél weer een klein overzicht van mijn week voor jullie. Hier gaan we:

zondag (11/03)

Zondag ben ik met een vriendin naar de kinepolis  in Gent geweest. Het was allemaal een beetje op het laatste moment maar het was een superfijne dag en we hebben heel wat afgelachen.

maandag (12/03)

Maandag was een echte schrijfdag. Ik heb het gevoel dat ik echt goed aan het vooruitgaan ben met boek twee. Jippie !

dinsdag (13/03)

Dinsdag had ik een belangrijke afspraak bij de dokter. Meer kan ik er helaas niet over vertellen.

woensdag (14/03)

Woensdag ging ik naar Sint-Lievens-Houtem om te kijken of mijn boek daar misschien in de bibliotheken kan komen. Maar daarover ook een andere keer meer. Ps Mijn boek is vanaf nu ook uit te lenen in de bibliotheek van Gavere.

donderdag (15/03)

Donderdag had ik plots enorm veel inspiratie. Heel veel ideeën bijgekregen vooral voor mijn tweede boek en die heb ik dan ook zo snel mogelijk opgeschreven. De ideeën uitwerken is helaas nog een ander paar mouwen… Maar donderdag heb ik ook alvast nog wat kunnen verder schrijven.

vrijdag (16/03)

Vrijdag was ook best een spannende dag want ik moest voor de eerste keer mijn boek ergens voorstellen. Ik mocht namelijk in de middelbare school waar ik zelf nog les heb gehad mijn boek voorstellen aan de klas 4OR (office en retail). Ik was heel nerveus maar vond het ook heel fijn om te doen. Ik was echt helemaal in mijn element.

Zaterdag (17/03)

Zaterdag waren ze bij ons thuis aan het werken dus besloot ik mijn oma en opa nog eens op te zoeken. Het is altijd fijn hen nog eens te zien en het was heel gezellig.

 

Zo dit is in een notendop hoe mijn week eruitzag. De komende week heb ik weer een paar belangrijke afspraken dus dat beloofd….

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s