Schrijf update !

Zo gezegd zo gedaan. Hierbij de eerste update over mijn nieuwe boek!!!

Ik wou dat ik al een cover enz had om deze post een beetje op te leuken maar ik zit nog volop in de schrijffase.

Het boek begint met een gedicht, gevolgd door een proloog. Momenteel heb ik al meer dan zesduizend woorden geschreven (een tiental pagina’s). Ik ben al heel blij met wat ik tot nu toe geschreven heb, dat wil ik er wel even bijzeggen. En ter ere van het feit dat ik zojuist mijn eerste hoofdstuk heb afgeschreven geef ik jullie hierbij alvast een voorproefje van mijn nieuwe boek:

Ze raakte de grote golf aan met haar hand. Bijna had ze deze grote golf verslaan. Ze sloot haar ogen en genoot van de laatste stralen zonlicht. Wat was het toch geweldig om te surfen tijdens zonsondergang. Het was alsof de beste gevoelens ter wereld samenkwamen. Ze hield van de zee en van surfen, altijd al. Of ten minste al zolang ze zich kon herinneren.

Tada ! Ik hoop dat jullie dit kleine stukje alvast leuk vinden. Laat gerust achter in de reacties wat je er van vind.

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s