Even tussendoor #3

Ik weet dat het bijna tijd is voor mijn wekelijkse overzicht maar er waren nog een paar dingen ik jullie gewoon moest vertellen.

 1. Ik heb nu ook een Spotify playlist
  De afgelopen weken heb ik -met heel wat hulp- een grote playlist gemaakt. Die bestaat uiteraard uit al mijn favoriete songs. Beluister mijn playlist hier.
 2. Heel snel meer nieuws over mijn nieuwste schrijfproject.
  Zoals jullie misschien weten of niet ben ik nu al ruim een maand weer aan het schrijven. En dan bedoel ik niet op mijn, blog nee, aan een nieuw boek! Ja je leest het goed 😉 Het lijkt me leuk om jullie hiervan op de hoogte te houden dus binnenkort zal er af en toe een update te vinden zijn over hoe het nu gaat met het schrijven en zal ik jullie ook hopelijk kunnen meenemen op de reis die het manuscript maakt voor het daadwerkelijk een boek wordt. Hier is alvast een hint omtrent het onderwerp van mijn boek:

  Ik beweeg me door het helderblauwe water,
  net zo gracieus en krachtig als het water zelf.
  De adem wordt me benomen,
  helaas niet alleen door al het moois hier op de bodem.
  Ik zwem naar de oppervlakte,
  vlak voor ik die helemaal heb bereikt kijk ik naar boven
  en  zie de lichtstralen die in het water schijnen.
 3. Weekoverzicht fail
  Nee de week is nog niet helemaal ten einde maar deze week is voor mij persoonlijk een heel spannende week geweest vol met afspraken waar ik jullie helaas niets over kan vertellen. Voor mij dus een heel interessante week… en voor jullie dus helaas iets minder. Maar ik ga hoe dan ook mijn best doen om nog iets leuks te maken van het aankomende weekoverzicht.

 

Dat waren de meldingen even voor nu. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe en tot gauw.

 

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s