Mijn weekoverzicht #3

Helaas is er ook deze week niets specials gebeurt omdat ik nog steeds wat ziek ben. Maar toch wil jullie een overzicht van mijn week niet onzien :-), dus hier gaan we:

Zondag 25/02
ziek

Maandag (26/02)
Ziek

Dinsdag (27/02)
Dinsdag ben ik dan eindelijk naar de dokter gegaan. Dus nog steeds ziek.

Woensdag (28/02)
Woensdag ben ik naar de yoga gegaan en het heeft echt goed gedaan. ’s Avonds  ben ik dan naar de eerste samenkomst een toneelstuk  waar ik in ga meespelen op 16 september. De bijeenkomst was echt supergezellig en ik kan niet wachten tot het toneelstuk meer vorm gaat krijgen. Het zal zo leuk worden !

Donderdag (1/03)
Woensdag was veruit de beste dag van de week. Want donderdag werd ik wakker en was het weer al een heel stuk minder goed.

Vrijdag (2/03)
Vrijdag moest ik een ct-scan laten nemen van mijn sinussen (op aanraden van de dokter waar ik dinsdag naar toe was geweest).

Zaterdag (3/03)
Zaterdag ging het alweer ietsje beter maar ik heb het nog rustig aan gedaan.

Om toch het weekoverzicht positief af te sluiten heb ik wel nog een paar leuke dingen te melden:

  1. Ik heb gedurende de tijd dat ik ziek was wel heel veel kunnen werken aan mijn  verhaal, ik ben er dus vrij zeker van dat ik jullie er al snel iets meer over  zal kunnen vertellen.
  2. Vanaf nu is mijn boek ook te koop via bol.com
  3. En tenslotte heb ik gisteren ook het boekje dat ik besteld (ook al bol.com, oh de ironie) toegekomen. Het is een klein Engels boekje die alle mythen en verhalen over  zeemeerminnen bij elkaar verzamelt en dat kan ik nu juist heel goed gebruiken.  Maar waarom ik die juist nodig heb vertel ik jullie nog een andere keer           😉

Net als vorige week hoop ik natuurlijk dat de komende week wat leuker wordt en mijn gezondheid beter is. Ik heb in ieder geval al een paar belangrijke afspraken staan voor volgende week…

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s