Mijn Weekoverzicht #2

Onder het gezegde ‘beter laat dan nooit’ schrijf ik hierbij toch mijn weekoverzicht.

Maar het zal een beetje anders zijn dan normaal want ik ben namelijk ziek en heb deze week dus niet heel veel kunnen doen maar laat ik beginnen met de dingen die wel heb kunnen doen:

Zondag (18/02)

Ben ik met een vriendin gaan zwemmen in het zwembad van Oudenaarde. Daar was ik nog niet geweest sinds het vernieuwd is en ik moet zeggen: het was een aangename verassing. Het is echt een heel erg mooi zwembad. Wie weet is dit vanaf nu wel mijn vaste zwembadstek 😉

Maandag (19/02)

Maandag was een echte schrijfdag. Dus daar heb ik niet veel meer aan toe te voegen.

Dinsdag (20/02)

Ook dinsdag was een echte schrijfdag.

Woensdag (21/02)

Woensdag ging ik naar Gent om mijn boek ‘De Ongewenste Prinses’ een beetje te promoten. Vanaf nu is mijn boek te lezen in café de loge in Gent en hopelijk binnenkort ook in bibliotheek ‘De Krook’.

Donderdag – Zaterdag (22/02,…. )

En donderdag stond ik op en was ik ziek. Niets meer bijzonders te melden dus vrees ik. Al heb ik wel nog een paar dingen te zeggen: ondanks ik ziek ben heb ik ook op die dagen proberen schrijven en ik ben echt heel blij met het nieuwe verhaal dat ik tot nu heb en ik kan echt niet wachten om dat met jullie te delen. En wie weet doe ik dat wel binnenkort. And last but not least: komende woensdag ga ik weer naar de Yogales (wat ik trouwens al in een hele lange tijd niet heb gedaan) en moet ik gaan voor de eerste repetitie voor de figurantenrol die ik heb in het reenactment stuk dat zal worden gespeeld tijdens de egmontdag in Zottegem op 16 September. Dat zal dus ook best spannend zijn…

Anyways het komt erop neer dat ik hoop dat volgende week een betere week zal zijn en dat, zoals altijd, ik jullie op de hoogte zal houden.

 

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s