Even tussendoor #2

Ik ben zo blij dat ik weer met een blog gestart ben. Het is ideaal om alles in mijn hoofd eens op een rijtje te zetten. Momenteel ben ik ziek en ben ik me aan het vervelen dus dacht ik: laat ik nog eens een blogpost maken. Dus bij deze…

Momenteel ben ik enorm ‘obssesed ‘ door de serie ‘Jane The Virgin’ (ik weet het, een beetje een rare titel).  De serie is echt schitterend net als de acteurs die er in meespelen. Ik vind ze allemaal heel erg goed maar de beste is toch Gina Rodriguez die Jane speelt. Zij is echt een kei en het lijkt heer zo makkelijk af te gaan. Wat ik er ook zo leuk aan vindt is dat het hoofdpersonages droom ook is om een schrijfster te worden.

Daardoor zitten er hier en daar wel heel erg herkenbare stukken in. Maar niet alleen dat is leuk, het maakt ook dat telkens ik de serie kijk mijn liefde voor het schrijven weer wat aanwakkert. Dat is bij deze ook gebeurt dus dat is ook deels de reden dat ik dit schrijf. Nu ga ik verder nog een beetje schrijven aan mijn nieuwe verhaal. Daar ben ik trouwens ook heel erg enthousiast over. Ik ben best trots op wat ik tot nu toe al heb geschreven voor mijn nieuwe boek. Oké ik kan misschien niet zoveel worden per dag schrijven als voor mijn eerste boek maar nu ben ik nog veel blijer met wat ik aan het schrijven ben. Het voelt als een hele nieuwe droom die in vervulling gaat komen.

Ik hoop jullie snel een preview te kunnen geven 🙂

 

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s