Mijn week overzicht #1

Zondag (11/02)

Zondag ben ik s’ middags gaan eten maar verder niks bijzonders gedaan. Een typische zondag dus πŸ˜‰

Maandag (12/02)

Maandag was een echt schrijfdagje. Ik ben volop bezig met een nieuw project en kan niet wachten om dat met jullie te delen.

Dinsdag (13/02)

Dinsdag was op professioneel gebied een heel belangrijke dag. Meer kan ik er helaas nog niet over zeggen. Ik hoop werkelijk dat degene met wie ik gesproken heb me niet aan lijntje houden en de droom die ze belooft hebben waar te maken ook daadwerkelijk uitkomt. Duim allemaal even voor mij !

Woensdag (14/02)

Woensdag ging ik naar Zottegem want daar is mijn boek nu uitleenbaar in de bibliotheek. Ik vind dat ongelofelijk cool! Nooit gedacht dat er ooit een boek van mij in de bibliotheek zou komen te staan !

Donderdag (15/02)

Donderdag een bezoekje gebracht aan mijn metekindje want helaas moest ze voor een kleine ingreep geopereerd worden. En ben ik s’ avonds naar de cinema geweest met een paar vrienden, wat enorm leuk en gezellig was.

Vrijdag (16/02)

Vrijdag was weer een echt schrijversdagje #nocomment. Al kreeg ik wel een ongelofelijk lief kaartje van iemand die mijn boek heeft gelezen. Het is altijd zo leuk om een liefje kaartje of mailtje te krijgen πŸ™‚

Zaterdag (17/02)

Op zaterdag heb ik in de bib gewerkt (vrijwilligerswerk) en in de namiddag op thee bij mijn oma en opa geweest.

Zo zag mijn week er (heel erg beknopt beschreven) eruit. Vandaag staat er ook iets leuks op de planning maar dat lezen jullie volgende week wel πŸ˜‰

 

Tot volgende week!

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s