Even tussendoor

Het is eigenlijk de bedoeling om enkel een weekoverzicht te maken elke week maar aangezien dat ik nu zin had om iets te schrijven besloot ik dat dan maar te doen 🙂

Het is eigenlijk best wel spannend voor mij om opnieuw met een blog te beginnen. Na enkele pogingen hoop ik werkelijk dat dit de goede keer is en mijn blog dit keer wél langer dan enkele maanden zal meegaan. Wat ook spannend was was het interview die enkele minuten geleden moest geven voor de regionale rubriek van het nieuwsblad. Ik had ze gecontacteerd enkele dagen et voilà vandaag stond er al iemand aan de deur van het nieuwsblad om mijn interview af te nemen en een foto te maken van mij met mijn boek. Heel gek eigenlijk maar ik kan nog altijd niet bevatten dat ik werkelijk een boek heb geschreven. Het was al zo lang een droom van mij! Het wil maar niet in mijn hoofd dat dit een doel is die ik nu werkelijk heb bereikt. Ook de pers (ook al is het nog niet zoveel) er rond vind ik  een beetje gek maar ja dat moet wel als je wilt dat je boek verkocht wordt. Ik hoop ook dat via die weg meer mensen op mijn blog terecht komen.

Mijn gezondheid is momenteel niet denderend dus ik weet niet hoe dit zal verlopen maar ik hoop op het beste. Ondertussen zit ik ook al boordevol ideeën voor een nieuw boek waar ik zelf heel enthousiast over ben. Nu zit het nog maar net in de beginfase maar ik hoop dat ik jullie al gauw iets meer kan vertellen erover. Alhoewel de oplettende onder ons vast wel al een hint hebben ontdekt op mijn facebookpagina…

Goed nu ga ik weer overschakelen naar mijn ander schrijfproject, tot de volgende

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s