Welkom !

Welkom op mijn plekje op het internet, mijn digitale notitieboekje. Ik ga meteen met de deur in huis vallen: eigenlijk wil ik een website. Ik heb namelijk net mijn allereerste boek uitgegeven en die zou ik graag wat meer promoten. Ook via deze weg. Maar het lijkt me ook leuk om jullie af en toe een inkijk in mijn leven te geven… Ik zal jullie meenemen op mijn reis naar het vinden van mijn droomjob en misschien neem ik jullie ook wel mee naar mijn echte reizen! Maar goed dat is toekomst muziek. Voor nu wil ik jullie welkom heten op mijn blog en jullie veel leesplezier wensen.

 

xoxo

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s